Tajine met peren en saffraan

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Snijd de peren in partjes en schil ¾ ervan. Houd af en toe een partje met schil.
  • 3 Meng de boter, suiker en saffraan met een lepel en meng er daarna de partjes peer door. Schep ze met de boter in een tajine zonder deksel en plaats die zo’n 40 min in de oven. Zet het deksel op de tajine en laat nog zo’n 40 min doorgaren.
  • 4 Haal de tajine uit de oven en laat zachtjes afkoelen. Serveer dit dessert lauw.

Tajine met peren en saffraan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept