Salade met Chinese kool, zalm en passievrucht

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met de marinade. Pers 4 limoenen en voeg het sap bij de sojasaus en de pulp van de passievruchten. Ze vormen de basis van jouw marinade. Verwijder de zaadlijsten en pitten van de rode peper, snipper fijn en voeg toe aan de marinade, samen met de ruwe rietsuiker en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • 2 Snipper de Chinese kool fijn en laat ze zo’n 15 min marineren. Scheur ondertussen de zalm voorzichtig in stukjes zodat alles klaar staat om de bordjes te dresseren.
  • 3 Verdeel de gemarineerde salade over de kommetjes en werk af met de zalm. Snijd de resterende limoen in partjes en serveer deze bij de salade. Werk het bordje af met enkele takjes koriander. Serveer koud.

Salade met Chinese kool, zalm en passievrucht is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept