1 Leg de sneetjes brood even onder de grill, zodat je mooie toasts krijgt.
2 Snijd het zeewolfhaasje en het zalmforelhaasje in mooie gelijke stukken. Rol de tongen op, met de velkant naar binnen. Schik de stukken vis in een diepe steelpan, overgiet ze met de visbouillon en de witte wijn en voeg het kruidentuiltje toe. Zet de pan op een heel zacht vuur en breng aan de kook. Haal de pan dan meteen van het vuur.
3 Stoof de gesnipperde ui en de geperste look in een lepel olijfolie. Pel de tomaten, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in stukken. Voeg de stukjes tomaten toe en laat even meestoven Voeg vervolgens de inktvis en de sint-jakobsvruchten toe en draai het vuur hoger gedurende 2 min.
4 Haal de vis uit de bouillon en laat 5 min. rusten. Filter de bouillon, haal hem door een neteldoek en voeg toe aan de pan met groenten, inktvis en sint-jakobsvruchten, laat nog 2 minuten meesudderen.
5 Serveer de soep met de toast en de rouille, doe er wat geraspte kaas op.