Geroosterde minikapoenen met limoncello en tijm

6
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Haal de bouten en de billen van de minikapoenen, schik ze samen met de borstfilets in een grote ovenschaal en kruid met peper en zout. Snijd de bol knoflook in de helft. Snijd de limoenen in de helft en voeg bij de kapoenen samen met de tijm en de knoflook. Overgiet met de limoncello en kruid met peper en zout.
  • 3 Gaar de minikapoen gedurende 2 u in de voorverwarmde oven, draai de bouten regelmatig om en overgiet met het kookvocht.
  • 4 Haal de minikapoenen uit de oven en serveer meteen.

Geroosterde minikapoenen met limoncello en tijm is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept