Gebraden forel met venkel

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de venkel in dunne plakken met behulp van een mandoline en bedek de bodem van een ovenschotel.
  • 2 Rasp een beetje zeste van sinaasappel met behulp van een mandoline, bewaar deze en pers nadien de sinaasappel. Bestrooi de ovenschotel met de gesnipperde look en giet er het citroen- en sinaasappelsap over.
  • 3 Vul elke forel met de gehakte bladpeterselie, laurier en een schijfje citroen zonder schil. Leg de forellen op de venkel en voeg de rest van citroenschijfjes toe.
  • 4 Besprenkel met olijfolie. Strooi er peper uit de molen op, grof zeezout en schuif het nu 35 minuutjes in de oven op 180°C. Bereid ondertussen de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Serveer de gebraden forel met venkel samen met de couscous.

Gebraden forel met venkel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept