Oosterse lamsparmentier

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappelen en snij ze in schijfjes. Kook ze. Giet ze af wanneer ze gaar zijn en leg ze in een ovenschotel.
  • 2 Hak de sjalot fijn en pers het teentje look. Bak ze met het lamsgehakt, kruid met een lepeltje ras el hanout en doe ze over de zoete aardappelen.
  • 3 Rasp de rauwe courgettes grof. Wring ze goed uit tussen je handen en kruid met zout en peper. Leg ze op het vlees en bestrijk ze met de kruidenkaas.
  • 4 Meng de geraspte parmezaan, de boter, de bloem en het paneermeel zodat je een crumble krijgt. Bedek hiermee het gerecht. Gratineer 20 min in de oven en serveer.

Oosterse lamsparmentier is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept