Varkensreepjes met bruin bier

4
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het bier met de geraspte schil en het sap van de limoen, de suiker, de cayennepeper, de tijm en de Worcestershiresaus in een schotel. Kruid met peper en zout. Voeg het in reepjes gesneden varkensvlees toe, meng en zet 1 uur in de koelkast.
  • 2 Giet het vlees af (bewaar de marinade). Doe de olie in een wok en bak er het vlees goudbruin in op vrij hoog vuur. Voeg dan de marinade en het bindmiddel toe, laat 5 min. op zacht vuur sudderen.
  • 3 Breng op smaak met peper en zout en serveer warm met rijst en geroerbakte wokgroenten.

Varkensreepjes met bruin bier is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met mosterd op grootmoeders wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept