Gemarineerde en gekarameliseerde spareribs, gebakken bloemkoolstengels met look

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de helft van de knoflook fijn en voeg 2 eetlepels olijfolie, sojasaus, de honing, de ketchup, de chilivlokken en het water toe. Zout. Leg de spareribs op een grote schotel en giet de marinade erover. Laat 30 min. marineren en roer regelmatig.
  • 2 Verwarm de oven voor op th. 6/7 – 200°C. Bak de spareribs gedurende 20 min., draai ze af en toe om en giet er regelmatig marinade over.
  • 3 Schil de buitenkanten van de bloemkoolstengels met een groenteschiller. Snijd de stengels en de bladeren in stukjes. Hak de overige teentjes knoflook fijn en stoof ze gedurende 2 min. aan in 1 eetlepel olijfolie. Voeg de bloemkoolstengels en -blaadjes toe samen met de waterkers. Zout, peper en bak de groenten 10 min.
  • 4 Verwarm de puree in de microgolfoven.
  • 5 Dien de spareribs op met de bloemkoolstengels en de puree.

Gemarineerde en gekarameliseerde spareribs, gebakken bloemkoolstengels met look is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Plattekaas met bieslook en sjalot
20 min
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept