1 Meng in een kom de melk, de tijm, de kruidnagel, de gesnipperde sjalotten en de in plakjes gesneden look. Doe er zout en peper op. Leg de varkensmedaillons in de marinade, draai ze om, dek af en zet ze 4 uur in de koelkast.
2 Giet de medaillons af en bak ze in 1 eetlepel olie en de boter goudbruin in een grote braadpan op middelhoog vuur. Kruid met peper en zout.
3 Saus: verwarm in een steelpan 1 eetlepel olijfolie. Fruit de gehakte ui gedurende 2 minuten totdat hij glazig wordt. Doe er de kaneel, zout en peper bij. Meng goed. Voeg dan de rozijnen en de gedroogde abrikozen toe Giet er een beetje water bij. Zet het deksel op de pan en laat 5 minuten stoven.
4 Schep de saus op de medaillons en breng op smaak met peper en zout. Serveer warm met rijst of aardappelpuree met olijfolie.
Varkensmedaillons, saus met rozijnen en gedroogde abrikozen is een recept van Delhaize