Soufflé-omelet met appelen en peren

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Scheid de eigelen van de witten en klop de eigelen met de suiker op tot lint. Klop de eiwitten met een snufje zout tot sneeuw. Schep de eiwitten voorzichtig in 2 keer onder de opgeklopte eigelen zonder de eiwitten te breken.
  • 3 Vet een ovenschaal in met boter. Spoel het fruit, snijd in 4 en verwijder het klokhuis. Snijd het fruit vervolgens in fijne plakjes en verdeel over de ovenschaal. Overgiet met het eimengsel.
  • 4 Bak in de oven gedurende 20 à 25 min tot de soufflé mooi goudbruin gebakken en opgesteven is.

Soufflé-omelet met appelen en peren is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Souffle met kip en truffelbrie
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
soufflé met Gruyère
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige soufflé
45 min-
Bekijk recept
Stroopwafel souffle
40 min Nagerecht
Bekijk recept