Roerei met grijze garnalen

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de sjalot fijn. Smelt de boter in een grote steelpan en fruit hierin de gehakte sjalot op heel zacht vuur gedurende 5 min.
  • 2 Klop ondertussen de eieren los met de helft van de room, peper en een beetje zout.
  • 3 Giet het eimengsel in de steelpan en roer met een houten lepel op heel zacht vuur tot de eieren gestold, maar toch nog romig zijn. Voeg de garnalen toe, de resterende room en de dille. Laat nog even stollen indien nodig.
  • 4 Serveer meteen op geroosterd brood en met een gemengde salade.

Roerei met grijze garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept