Varkenslapjes met bloemkoolpuree en erwtjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de aardappelen in koud gezouten water en breng ze aan de kook. Laat ze net zo lang koken tot ze zacht zijn. Doe hetzelfde met de stukjes bloemkool.
  • 2 Laat het sjalotje stoven in wat boter. Voeg de erwtjes toe en laat zachtjes stoven tot ze zacht zijn. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Giet de aardappelen en de bloemkool af. Doe ze bij elkaar en pureer ze. Voeg wat melk en boter toe en breng op smaak.
  • 4 Kruid de varkenslapjes met peper en zout en bak ze met boter. Eens ze gebakken zijn, doe wat water in de pan en week de kookrestjes los. Dien alles op met het kookvocht.

Varkenslapjes met bloemkoolpuree en erwtjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept