Carpaccio van sint-jakobsnootjes met tuinkruiden en citroendressing

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel het teentje knoflook en halveer. Maak een dressing door het citroensap te mengen samen met de mirin, citroenolie, peper en zout en een teentje knoflook.
  • 2 Spoel de tuinkruiden en pluk de blaadjes.
  • 3 Snijd nu de sint-jakobsnootjes flinterdun en dresseer ze meteen op een bord, kruid met peper en zout en lepel er de citroendressing over. Strooi er ook enkele roze peperbessen over en garneer tenslotte met je mix van tuinkruiden.

Carpaccio van sint-jakobsnootjes met tuinkruiden en citroendressing is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
In ham gewikkelde courgettestaafjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met dille-citroendressing
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept