Zoek
Varkenskotelet met pickles en puree van groene kool
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 lage varkensribstukken
30 cl pickles Delhaize
500 g aardappelen Charlotte Delhaize
0,5 groene kool
2 eetlepels Ardeense karnboter Delhaize
peper
zout
nootmuskaat
melk
Bereiding
1
Schil de aardappelen en kook ze. Snij de groene kool fijn en kook ze ook in gezouten water. Giet alles af.
2
Kruid het vlees met zout en peper en bak met wat boter in een hete pan.
3
Pureer de aardappelen samen met de groene kool. Voeg wat boter toe en kruid naar smaak met peper, zout en nootmuskaat.
4
Mix de pickels in een blender tot je een uniform geheel krijgt. Dien alles samen op.
Varkenskotelet met pickles en puree van groene kool is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel van aardappels met amandel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkenskotelet met gevulde aardappel
0 min
Bekijk recept