Vlinderpasta met foreleieren en citroen

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil zeste van de citroen en pers de citroen uit. Mix de helft van de foreleieren met de helft van het citroensap en kruid met peper en zout. Klop de room lichtjes op, meng onder het citroenmengsel en zet even apart in de koelkast.
  • 2 Zet een pot op het vuur met de kreeftenfond en laat inkoken tot ¾. Giet de olijfolie en het resterende citroensap erbij en kruid met peper en zout.
  • 3 Pluk de blaadjes van de kruiden.
  • 4 Kook de pasta gaar in kokend gezouten water. Giet af en meng de kreeftensaus eronder. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de resterende foreleieren, de room, de citroenzeste en de verse kruiden.

Vlinderpasta met foreleieren en citroen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta Olanda
30 min-
Bekijk recept
Lauwwarme tonijnsalade met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met asperges en gerookte kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijnsteak met mandarijn gorgonzolasaus
30 min-
Bekijk recept