Zalmsalade en tomaten met basilicum

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de saus: mix in de kom van een keukenrobot de basilicumblaadjes fijn met de olijfolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.
  • 2 Snij de zalmfilet in 4 porties en smeer ze in met olijfolie. Leg ze in een warme pan met antikleefbodem en laat ze 2 min. aan elke kant bakken. Kruid met peper en zout, neem van het vuur en laat rusten.
  • 3 Verdeel de mesclun en de in 2 gesneden kerstomaten over koude borden. Voeg de zalm toe en overgiet met de basilicumvinaigrette. Serveer meteen.

Zalmsalade en tomaten met basilicum is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Zeewaardige zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm
35 min
Bekijk recept