1 Maak de bospaddestoelen schoon en snijd ze daarna in vieren.
2 Doe 25 gr zachte boter en de ganzenlever in een keukenrobot. Goed mixen en even laten rusten.
3 Breng de hazenfilets op smaak met zout en peper, kleur ze aan alle kanten in 50 g mooi gebruinde boter.
4 Decanteren en warm houden.
5 De pan voor het bakken van de haas blussen met de jagermeestersaus, deze saus in een kookpot gieten, tot net onder het kookpunt brengen en opkloppen met de mengeling van boter en ganzenlever.
6 Breng op smaak en leng indien nodig aan met een beetje water of gevogeltefond.
7 Laat de mengeling van bospaddestoelen lichtjes kleuren in 25 g mooi gebruinde boter. Kruiden en warm houden.
8 Warm de hazenfilets gedurende 3 min. op in de oven. Snijd ze in fijne reepjes, leg ze onderaan het bord en overgiet ze met de jagermeestersaus.
9 Schik de bospaddestoelen en de aardappelen bovenaan het bord.
Hazenfilets in jagermeestersaus met ganzenlever is een recept van Delhaize