1 Bereid de marinade : meng in een rechthoekige schotel de azijn, de gember, de look, de ahornsiroop, de sojasaus, zout en peper. Giet er langzaam de olijfolie bij.
2 Leg de hazenruggen in de marinade. Laat 10 minuten rusten.
3 Verwarm de ovengril voor op 230°C. Verhit de olie en de boter in een bakpan met dikke bodem.
4 Bak daarin de hazenruggen aan alle zijden bruin. Doe er zout en peper op.
5 Leg ze in een rechthoekige schotel met de bakjus. Gril ze in de oven 6 minuten aan elke zijde. Wikkel de hazenruggen in aluminiumfolie. Laat rusten.
6 Verwarm de marinade in een steelpan laat 2 minuten inkoken.
7 Verwijder met een eetlepel de filets van de hazenrug. Snijd ze in fijne schijfjes en verdeel ze over de borden. Bestrooi met bladpeterselie.
Hazenrug, marinade met ahornsiroop is een recept van Delhaize