Zoek
Rendiersteak met vijgen en wilde boschampignons
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels balsamicoazijn
300 g bospaddenstoelen
bakboter
2 eetlepels bruine kandijsuiker
80 g Ratte-aardappelen
600 g rendiersteak
80 g rode krielaardappelen Franceline
2 dl rode wijn
100 ml room
Saveur Brute chilipoeder DUCROS
Saveur Brute kaneelstokje DUCROS
Saveur Brute muskaatnoot DUCROS
12 verse vijgen
zout en peper
Bereiding
1
Breng de wijn aan de kook met het kaneelstokje, de suiker, de peper, het zout en de azijn. Laat 5 minuten koken.
2
Snijd de vijgen in 2 en voeg ze erbij, laat nog 2 minuten koken.
3
Neem van het vuur en laat marineren.
4
Kook de aardappelen met de schil in gezouten water met de muskaatnoot tot ze bijna gaar zijn en giet ze af.
5
Bak de paddenstoelen in hete boter lichtbruin en voeg er de aardappelen aan toe, bak alles samen verder.
6
Kruid met de chilipoeder.
7
Blus met de room.
8
Bak de rendiersteak in boter en kruid met peper en zout.
9
Serveer met de vijgen en paddenstoelen.
Rendiersteak met vijgen en wilde boschampignons is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min
Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendier met pijnboompitten, galetten en parmezaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendiersteak met rodewijnsaus, spekjes en zilveruitjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept