Rendiersteak met vijgen en wilde boschampignons

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de wijn aan de kook met het kaneelstokje, de suiker, de peper, het zout en de azijn. Laat 5 minuten koken.
  • 2 Snijd de vijgen in 2 en voeg ze erbij, laat nog 2 minuten koken.
  • 3 Neem van het vuur en laat marineren.
  • 4 Kook de aardappelen met de schil in gezouten water met de muskaatnoot tot ze bijna gaar zijn en giet ze af.
  • 5 Bak de paddenstoelen in hete boter lichtbruin en voeg er de aardappelen aan toe, bak alles samen verder.
  • 6 Kruid met de chilipoeder.
  • 7 Blus met de room.
  • 8 Bak de rendiersteak in boter en kruid met peper en zout.
  • 9 Serveer met de vijgen en paddenstoelen.

Rendiersteak met vijgen en wilde boschampignons is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendier met pijnboompitten, galetten en parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendiersteak met rodewijnsaus, spekjes en zilveruitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept