Risotto van quinoa met Pélardon

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de groentenbouillon in een steelpan. Voeg een kruidentuiltje toe. Bedek en breng aan de kook.
  • 2 Doe de olijfolie, knoflook, ui en tijm in een schotel en warm 15 seconden op in de microgolfoven (750 W).
  • 3 Voeg de quinoa toe en meng goed. Verwijder het kruidentuiltje. Giet de kokende vloeistof over de granen. Meng opnieuw. Bedek en laat 16 minuten koken (750 W).
  • 4 Voeg de Pélardon en de gerapste Parmesan, de ham, de notensla en de peterselie toe. Meng goed met een houten lepel. Laat nog 6 minuten verder koken (750 W).
  • 5 Verdeel de risotto over de borden. Versier met blaadjes notensla en de chips van rauwe ham.

Risotto van quinoa met Pélardon is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pelardon Grille
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept