Rigatoni met broccoli en ansjovis

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de rozijnen weken in een kommetje met heet water.
  • 2 Breng licht gezouten water in een grote kookpot aan de kook.
  • 3 Maak ondertussen de broccoliroosjes los. Snij de stengels in kleine blokjes en splits de roosjes op in kleinere stukken. Hou apart.
  • 4 Strooi de rigatoni in het kokende water en voeg 4 min. voor het einde van de kooktijd, de broccoli toe. Giet dan alles af.
  • 5 Verwarm de olie in een diepe pan of wok en bak daarin de pijnboompitten, de geperste knoflooktenen, evenals de uitgelekte en gehakte ansjovisfilets. Voeg na 2 min. de rozijnen toe, de rigatoni en de broccoli, laat alles 1 min. bakken op vrij hoog vuur. Breng op smaak (! voor het zout van de ansjovis).
  • 6 Serveer meteen met geraspte parmezaan en groene Tabasco.

Rigatoni met broccoli en ansjovis is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept