Roodbaars met chermoula

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem een lange schotel en meng er de olijfolie in met het citroensap, de geperste knoflooktenen, de fijngesnipperde ui, de paprika, de komijn, peper en zout. Wikkel de visfilets in deze bereiding, dek af en laat 2 u. rusten in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 3 Bestrooi de bodem van een ovenschotel met de fijngehakte peterselie. Laat de visfilets uitlekken en leg ze in de schotel. Bedek ze met de in dikke schijven gesneden tomaten. Kruid met peper en zout, overgiet met de marinade.
  • 4 Bak 15 min. in de oven, voeg dan de in ringetjes gesneden olijven toe en de fijngehakte koriander. Bak nog 5 min.
  • 5 Dien warm op met brood of couscous.

Roodbaars met chermoula is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Dorade met chermoula
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief "Chermoula"
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula
20 min-
Bekijk recept
Geroosterde goudbrasem met chermoula
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept