Ragout van hinde met bospaddenstoelen en kastanjes

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Marineer 1 kg mooi mager en in blokjes gesneden schoudervlees met 1 l rode wijn, 1 dl wijnazijn, 10 jeneverbessen, 4 kruidnagels, 2 citroenschillen, 1 mokkalepel peperkorrels en een kruidenbosje.

2. Zeef, dep het vlees droog en bak het mooi bruin in een pan en doe het in een stoofpot.

3. Bak in dezelfde pan 150 g spekblokjes, 4 fijngesneden sjalotten, 2 geperste lookteentjes en 250 g in blokjes gesneden knolselder. Bevochtig met het marinadevocht en kook het vlees mals.

4. Bind met opgelost zetmeel en voeg er gebakken bospaddenstoelen en gekookte kastanjes bij. Werk af met een scheutje armagnac, 2 eetlepels aalbessengelei en versgehakte peterselie. Serveer met pasta of selderpuree.

Ragout van hinde met bospaddenstoelen en kastanjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept