Mosselen met kerrie

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de sjalotten in een kookpot op een laag vuur gedurende 5 min. in de boter fruiten. Voeg de wijn, de look en de kerrie toe en breng aan de kook.
  • 2 Doe er de mosselen bij, dek af en laat 5 min. verder koken op een hoog vuur. Schud de mosselen tijdens het koken twee keer op: alle mosselschelpen moeten open zijn.
  • 3 Verdeel de mosselen over diepe borden, bestrooi met peterselie en dien op.

Mosselen met kerrie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept