Zoek
Marokkaanse couscous met kalkoen en chutney
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels algen Marokko Delhaize
1 bundel verse koriander
500 g couscous Vivien Paille
1 eetsinaasappel
4 eetlepels green label mango chutney Sharwood’s
500 g kalkoenborstgebraad
2 teentjes knoflook
limoensap
1 pak Medline Griekse Mammoet olijven Delhaize
paprikapoeder Delhaize
1 pot mirabellen pruimen
zout en peper
Bereiding
1
Breng volgens de verpakking het water aan de kook voor de couscous.
2
Meng de droge couscous met de algen, kruiden, olijven en de helft van de marinade van de olijven.
3
Giet het water over de couscous, dek af met een deksel en laat 10 min. staan.
4
Meng de knoflook, in stukken gesneden eetsinaasappel, limoensap en de rest van de olijvenmarinade met de kalkoenreepjes.
5
Kruid af met peper, zout en paprikapoeder.
6
Bak de kalkoenreepjes gaar in een bakpan en voeg er de gehakte koriander en de ontpitte mirabellen aan toe.
7
Serveer met de couscous en mango chutney.
Marokkaanse couscous met kalkoen en chutney is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept