Makreel met limoen en gember

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marinade : meng in een rechthoekige schotel limoensap, look, gember, kurkuma, chili, zout en peper. Giet er vervolgens een eetlepel olijfolie bij. Leg de makrelen in het geurige vocht en overgiet ze met marinade. Zet 10 min. in de koelkast.
  • 2 Verwarm de grill voor.
  • 3 Dep de makrelen af. Smeer ze in met de rest van de olijfolie.
  • 4 Grill de makrelen 3 min. aan elke zijde.
  • 5 Verdeel ze over de borden. Bestrooi met Alg+ met chili en fijngehakte koriander.

Makreel met limoen en gember is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept