Zoek
Curry van tilapia met tomaten, koriander en limoen
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bos koriander, fijngehakt
1 koffielepel curry
1 eetlepel gehakte knoflook
2 koffielepels geraspte gember
1 koffielepel kruidenmengsel "Tacos"
1 limoen in kwartjes gesneden
2 eetlepels limoensap
1 eetlepel olijfolie
500 g tilapiafilets
3 tomaten, ontpit en in blokjes gesneden
2 uien, in fijne ringen gesneden
1 dl water
zout
Bereiding
1
Verwarm de olijfolie in een steelpan met dikke bodem. Fruit de ajuin twee minuten tot hij doorzichtig is.
2
Voeg de helft van de koriander, zout, look, het “Tacos”-kruidenmengsel, gember en curry toe. Meng goed zodat de ui goed in de kruiden gehuld is.
3
Leg de vis op het uibedje.
4
Voeg de blokjes tomaat en het water toe. Bedek en laat 8 à 12 minuten sudderen op een zacht vuur.
5
Als de vis gaar is, voegt u het limoensap en de rest van de koriander toe.
6
Schik de vis over de borden met de uien, tomaten en het kookvocht.
7
Garneer met de kwartjes limoen.
Curry van tilapia met tomaten, koriander en limoen is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min
Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept