Curry van vis met groenten

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de tomaten bovenaan kruisvormig in. Dompel ze 1 min. in kokend water, hou ze dan even onder koud stromend water en pel ze. Snij ze in vier. Haal er de pitten uit en snij het vruchtvlees in grote blokjes.
  • 2 Doe de olie in een grote, diepe pan. Voeg de gehakte ui toe, de in blokjes gesneden aubergines, het geperste knoflookteentje en de tomaten. Bak ze 10 min. op vrij hoog vuur onder voortdurend roeren.
  • 3 Doe er de kerrie en de gember bij, roer 1 min., voeg dan de kokosmelk en het water toe. Evenals de suiker, het limoensap en de fish sauce. Laat 5 min. op zacht vuur sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Snij de vis in stukken en leg ze op de groenten. Dek af en laat 5 min. sudderen.
  • 5 Bestrooi met koriander en serveer heel warm met naanbrood en/of basmatirijst.

Curry van vis met groenten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept