2 Snij de vetlaag van de eendenborsten kruisgewijs in. Leg ze op de velkant in een diepe pan en laat ze goudbruin bakken op matig vuur, verwijder gaandeweg het vrijgekomen braadvet. Draai ze vervolgens om en laat ook de vleeszijde goudbruin bakken. Leg ze op een snijplank, laat nog een beetje braadvet in de pan.
3 Bak er de pompoenblokjes in aan op vrij hoog vuur gedurende 2 min. Voeg de currypasta toe, roer 1 min., doe er de kokosmelk bij. Zet een deksel op de pan en laat 5 min. sudderen op zacht vuur.
4 Voeg, wanneer de pompoen gaar is, de fish sauce en het limoensap bij de saus. Doe er ook de in reepjes gesneden eendenborsten bij en het gehakte basilicum. Laat nog 1 min. sudderen.
5 Serveer warm met Thaise rijst.
Curry van eendenborst met kastanjepompoen is een recept van Delhaize