Zoek
Mediterrane bladerdeegtaart
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
fleur de sel
6 eetlepels groene olijventapenade
2 eetlepels kappertjes
250 g kerstomaatjes
4 lente-uitjes
peper van de molen
1 rol bladerdeeg
1 blikje sardines zonder graten
6 takjes verse tijm
4 eetlepels tomatenpuree
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Rol het deeg uit en doorprik het met een vork.
3
Besmeer met de groene olijventapenade. Bestrooi met de tomatenpuree en de kappertjes.
4
Verwijder de wortels van de lente-uitjes en hak in fijne schijfjes. Verdeel over het deeg.
5
Was de tomaten, verwijder het kroontje en leg op het deeg.
6
Rits de tijm van de takjes en bestrooi over het geheel. Breng op smaak met peper en zout en zet 10 minuten in de oven.
7
Laat de sardines uitlekken, snij ze in stukjes en verdeel ze over de taart. Zet nog ongeveer 10 minuten in de oven.
Mediterrane bladerdeegtaart is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Bladerdeegtaart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaart met druiven
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Siemons openhartige bladerdeegtaart
2 uur-
Bekijk recept
Bladerdeegtaart Met Cheddar
30-60 min -
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept