Zoek
Christer’s Salade royale met kreeft & Ginger & Papaya Garlic
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 avocado's
azijn
4 blaadjes basilicum, fijngehakt
3 eetlepels champagne
1 krop eikenbladsla
enkele blaadjes frisésla
enkele blaadjes rucola
2 gekookte kreeften
1 pakje ‘Ginger & Papaya Garlic’ (Medline)
1 mango
0,5 dl marinade van de ‘Ginger & Papaya Garlic’ (Medline)
1 krop sla lollo rosso
Bereiding
1
Snijd de kreeften in stukken.
2
Breek de scharen (ze zijn makkelijk te snijden met een broodmes).
3
Meng de stukken kreeft met de ‘Ginger & Papaya Garlic’ en laat 1 uur marineren.
4
Meng de verschillende salades met ½ dl van de olie waar de kreeft in heeft gemarineerd.
5
Snijd twee teentjes look fijn en meng met champagne, azijn en basilicum.
6
Meng de salade met de geschilde, ontpitte en in stukjes gesneden avocado en mango en de vinaigrette.
7
Verdeel over vier borden en leg er de kreeft rond.
8
Versier met wat lookteentjes.
Christer’s Salade royale met kreeft & Ginger & Papaya Garlic is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Milde vissoep op z'n Indiaas
15 min-
Bekijk recept
Aardappel-groentecurry
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokgerecht van aubergine en varkensvlees
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige roerbak van vis en spitskool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Christers oesters
35 min
Bekijk recept