Cappellini met citroen, Bayonneham en olijven

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta “al dente”.
  • 2 Rasp ondertussen de schil van de citroen fijn in een grote schaal en voeg de olie toe, de ringetjes olijven, de in reepjes gesneden ham, de tijm, het sap van de citroen, peper en zout. Meng goed.
  • 3 Doe er de uitgelekte pasta bij en ½ pollepel kookwater per 250 g spaghetti, meng goed en serveer meteen bestrooid met gehakt basilicum.

Cappellini met citroen, Bayonneham en olijven is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Italiaanse kalfslapjes met cappellini- saltimbocca
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappellini met parelhoen, comtékaas
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappellini met peterseliepesto en kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle pasta met mascarpone en kip of quorn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept