Zoek
Caesarsalade
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 ansjovisfilets in olie
100 g cottage cheese
2 eetlepels droog kaaspoeder
fleur de sel
8 kappers
300 g kipfilet
0,5 knoflook
peper van de molen
1 Romeinse sla
0,5 sjalot
Bereiding
1
Pel de look en de sjalot en hak grof.
2
Doe in de mixerkom en voeg de cottage cheese toe.
3
Laat de ansjovis uitlekken en hak fijn.
4
Doe in de kom met twee eetlepels water.
5
Mix alles tot een bijna gladde saus.
6
Breng op smaak met peper.
7
Laat 30 minuten rusten in de koelkast.
8
Snij de kip in fijne reepjes.
9
Doe het kaaspoeder in een bekertje en paneer de kipreepjes aan beide zijden. 1
0
Braad ze in een voorverwarmde oven van 200°C en draai ze na 4 minuten om. 1
1
Kruid met peper. 1
2
Was de Romeinse sla en snij in reepjes van ongeveer 2 cm. 1
3
Verdeel over de borden. 1
4
Overgiet met een beetje saus en leg er een portie kip op. 1
5
Versier met twee kappertjes en geniet.
Caesarsalade is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse caesarsalade op toast
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Supersnelle caesarsalade
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde caesarsalade met tomaat
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse caesarsalade op toast
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Supersnelle caesarsalade
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde caesarsalade met tomaat
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept