Zoek
Conchiglie met pompoen en feta
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 g conchiglie
1 dikke, rode ui
200 g feta
1 koffielepel gedroogde tijm
1 eetlepel honing
2 eetlepels olijfolie
peper en zout
500 g vruchtvlees van pompoen (nettogewicht, geschild)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snij het vruchtvlees van de pompoen in kleine blokjes, meng ze met de tijm en 1 eetlepel olijfolie.
3
Verdeel ze over de met bakpapier beklede ovenplaat en zet ze 15 à 20 min. in de oven.
4
Breng licht gezouten water in een grote kookpot aan de kook.
5
Kook er de pastaschelpjes beetgaar in.
6
Fruit ondertussen de fijngesnipperde ui met 1 eetlepel olie in een diepe pan op zacht vuur.
7
Voeg na 5 min. de honing toe, roer 2 min., voeg dan de pompoen toe en de in kleine blokjes gesneden feta.
8
Bak nog 2 min., voeg de uitgelekte, gare conchiglie toe.
9
Meng goed en breng op smaak. 1
0
Serveer meteen.
Conchiglie met pompoen en feta is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Super pastaslaatje ’Mamma mia’
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Conchiglie met ham en erwtjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Conchiglie met zalm en zalmeitjes
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Conchiglie met spinazie
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept