Zoek
Colombo van goudbrasem
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 aubergine, geschild, in blokjes
1 eetlepel colombokruiden
2 gesnipperde uien
4 goudbrasemfilets (dorade)
het sap van één limoen
2 limoenen in fijne schijfjes
8 cl olie
peper en zout
1 vers groen pepertje
Bereiding
1
Bak de goudbrasemfilets in de olie.
2
Laat ze uitlekken en giet de helft van het vet weg.
3
Fruit in het overblijvende vet de ui en de aubergine.
4
Voeg de colombokruiden en het pepertje (in zijn geheel) toe. Roer.
5
Laat 5 min. bakken op middelhoog vuur.
6
Doe de visfilets opnieuw in de pan en laat nog 10 min. bakken op een laag vuur.
7
Neem van het vuur en voeg het limoensap en de schijfjes limoen toe.
Colombo van goudbrasem is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Goudbrasem in zoutkorst met citroenvinaigrette
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goudbrasem met citroen en wortelgroenten met gremolata van koriander
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van goudbrasem en kaki
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van visfilets met limoen en avocado
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Colombo van varkenshaasje met zoete aardappelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte winterstamppot met bieslook & gebakken chorizo
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Colombo
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Colombo van varkensvlees
0 min
Bekijk recept