Zoek
Couscous met vis
4
35 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 citroenen
1 dosis saffraandraadjes
fleur de sel
125 g gele rozijnen
3 eetlepels gesmolten boter
4 grote gehakte uien
1 eetlepel honing
1 koffielepel kaneelpoeder
3 eetlepels olijfolie
peper van de molen
700 g visfilets van het type pangasius
500 g voorgekookt griesmeel
Bereiding
1
Besprenkel de vis met het citroensap.
2
Kook het griesmeel volgens de instructies op de verpakking.
3
Laat in een stoofpan 1 ui samen met de saffraan, het zout en de peper in olie bruinen.
4
Voeg 1 L water toe en breng aan de kook.
5
Leg hier na 10 min. de vis in.
6
Laat 10 min. op een zacht vuur koken.
7
Bruin de rest van de uien in boter.
8
Voeg kaneel, honing en rozijnen toe en laat 5 min. stoven.
9
Verdeel het griesmeel over diepe borden en overgiet met de saffraanbouillon. 1
0
Leg er een visfilet op en overgiet met de rozijnensaus (tfaya genoemd).
Couscous met vis is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept