1 Sla de kalfssneetjes plat met een vleeshamer of plet ze met een deegrol. Kruid ze met peper en zout, draai ze om. Leg 1 sneetje ham en 2 plakjes kaas op elk sneetje, doe dit op één helft. Vouw dubbel en steek vast met een tandenstoker.
2 Smelt de olie en de boter in een kleine pan en bak de cordon bleu’s goudbruin langs beide zijden. Bestrooi met de gehakte salie.
3 Neem het vlees uit de pan, giet er de Marsala in, roer de bakresten los en laat 1 min op hevig vuur inkoken. Bestrooi met het bindmiddel en roer met de garde.
4 Filter de saus en giet ze opnieuw in de pan. Leg er de cordon bleu’s in (met het vrijgekomen vocht) en dek af. Laat nog 5 min sudderen.
5 Serveer heel warm met verse pasta en een groene groente zoals asperges, sperziebonen, enz.
Cordon bleu met Marsala is een recept van Delhaize