Zoek
Clafoutis met geitenkaas en zongedroogde tomaten
4
35 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
75 g bloem
een noot boter
4 eieren
3 eetlepels fijngesneden bieslook
100 g gemalen kaas
125 g halfzongedroogde tomaten in olie, uitgelekt
40 cl lichte verse room
10 cl melk
peper en zout
1 rolletje geitenkaas (200 g)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Klop de bloem en de melk, met de garde, tot een glad mengsel.
3
Voeg de eieren toe, meng goed, doe er de room bij.
4
Voeg de grofgehakte tomaten toe, de gemalen kaas en de bieslook.
5
Kruid bij met peper en zout.
6
Giet het mengsel in een ingevette ovenschotel.
7
Snij de geitenkaas in schijfjes en leg ze er bovenop.
8
Bak 30 min. in de oven.
9
Dien warm, lauw of koud op, als voor- of lunchgerecht met een slaatje.
Clafoutis met geitenkaas en zongedroogde tomaten is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min
Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min
Nagerecht
Bekijk recept