1 Smeer de garnalen met een penseel in met de marinade. Leg de garnalen in een rechthoekige schotel. Giet de rest van de marinade in de schotel. Meng goed. Zet 3 uur in de koelkast.
2 Salsa met watermeloen : meng in een slakom de blokjes watermeloen en de rode ui. Voeg daarbij de basterdsuiker, zout, peper en cayennepeper. Meng voorzichtig. Voeg het limoensap erbij. Meng goed. Eindig met de koriander. Meng. Zet in de koelkast.
3 Verwarm de grill of de barbecue voor. Dep de garnalen af. Smeer ze in met olijfolie. Gril de garnalen 3 minuten aan elke zijde. Smeer de garnalen in met marinade. Laat nog 1 minuut aan elke zijde bakken.
4 Verdeel de garnalen over de borden. Dien op met de salsa met watermeloen. Versier met takjes koriander.
Tijgergarnalen gemarineerd, salsa met watermeloen is een recept van Delhaize