Trio van bonen met bonenkruid

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil vier grijze sjalotjes en hak ze fijn. Laat ze in een grote pan gedurende 10 minuten in 25 g boter slinken.
  • 2 Kook ondertussen, in een aparte pan, 200 g extrafijne sperzieboontjes, 150 g gele bonen, 100 g flageoletbonen en 200 g verse (gedopte) groene bonen gaar in gezouten water: de bonen moeten wel vast blijven.
  • 3 Giet ze af en doe ze samen met wat geperste knoflook in een pan.
  • 4 Voeg twee eetlepels vers gehakt bonenkruid en 15 cl room toe. Roer en zet alles nog 5 minuten op een middelhoog vuur. Serveer met kleine gegrilde lamsribbetjes.

Trio van bonen met bonenkruid is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ui-prei-kapucijneromelet met bonenkruid
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Moeflon met artisjokken, tartufata, Gandaham en een stamppot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met witte-bonenpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in jagerssaus, Luikse balletjes genoemd
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Omelet met trio van champignons, rode ui en belegen gouda
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met tonijn, druiven en dragon-mosterddressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept