1 Maak de zeevenkel schoon en verwijder de te harde voet (hout) en de eventuele zwarte stukken. Was en zet opzij.
2 Was de peulen en snij ze in reepjes van ongeveer 5mm breed.
3 Rist de dille af, nadat je 4 plukjes apart hebt gehouden voor de versiering. Hak de rest in grove stukken.
4 Meng de gehakte dille, de peulen en de zeevenkel. Doe daarbij een eetlepel olijfolie, peper en meng zorgvuldig.
5 Leg de visfilets in een glazen schotel. Pers de limoen uit over de vis en doe er peper op. Zet ongeveer 2 minuten in de microgolfoven (het vlees van de vis moet vlot loskomen).
6 Meng de room en de wasabi met een mespuntje zout.
7 Schik op elk bord een portie knapperige salade en een visfilet. Doe daarrond een scheutje saus en versier met een takje dille.
8 Dien op met toasts van donker brood.
Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi is een recept van Delhaize