Tandoori zalm met quinoa-pilaff en mango salsa

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de yoghurt met de tandoori pasta en laat hierin de zalmfilets minstens 1 uur marineren.
  • 2 Fruit de sjalotten en de quinoa in wat olie en blus met de kippenbouillon. Laat het gedurende 15 min. koken. Kruid met peper en zout.
  • 3 Meng de stukjes mango met het limoensap, de fijngehakte Spaanse peper en de pikante olie. Bak de zalm in een pan met anti-kleeflaag, 2 min. aan elke kant.
  • 4 Serveer de zalm met de quinoa–pilaff, de mango salsa en tzatziki. Eventueel een beetje munt toevoegen

Tandoori zalm met quinoa-pilaff en mango salsa is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip tandoori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in Indiase roerbaksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept