Tagliatelle alla carbonara

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing van de fabrikant. Bak ondertussen de spekblokjes bruin in een pan met olijfolie.
  • 2 Maak een omelet van de hele eieren, de room, de geperste knoflook (facultatief), 1 eetlepel parmezaan, zout en peper. Verwarm de saus op een zacht vuurtje, maar laat hem vooral niet koken.
  • 3 Als de pasta "al dente" is, laat hem dan goed uitlekken, doe hem terug in de kookpan. Meng de pasta snel met de spekblokjes, de rest van de parmezaan en de saus. Dien onmiddellijk op.

Tagliatelle alla carbonara is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept