Tagliatelle met ragout van everjong

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de blokjes everjong en de ham bruinen in een stoofpot in 2 EL olie. Voeg de uien, knoflook, wortel, selder, laurierblaadjes, zout en peper toe en laat samen 10 min. op een matig vuur bakken. Voeg de gemixte tomaten, bouillon, azijn en wijn toe.
  • 2 Dek af en laat 2 u. op een matig vuur koken en roer geregeld om. Sauteer in een andere pan de champignons 5 min. in de rest van de olie. Laat ze uitlekken en voeg ze 5 min. voor het einde van de kooktijd toe aan de stoofpot.
  • 3 Kook de tagliatelle al dente in gezouten kokend water. Laat uitlekken en schik op warme borden. Maak een putje in het midden en schep hierin de ragout van everjong.

Tagliatelle met ragout van everjong is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Soep met spruitjes, kastanjes en ham van everjong
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept