Tagliatelle met krab

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet een vergiet op een kommetje (om het vocht uit het blik op te vangen) en laat er het krabvlees in uitlekken.
  • 2 Fruit de geperste knoflooktenen met de olie in een steelpan op zacht vuur. Voeg na 2 min. het uitgelekte krabvlees toe en laat nog 2 min. op vrij hoog vuur bakken. Overgiet met de whisky, meng, voeg dan het krabvocht toe, de tomatenpuree, de verse room en cayennepeper naar eigen smaak. Laat 10 min. op heel zacht vuur sudderen, roer af en toe.
  • 3 Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar in een grote kookpot met licht gezouten water.
  • 4 Voeg het basilicum toe aan de saus, breng op smaak en giet over de uitgelekte tagliatelle. Meng en serveer meteen.

Tagliatelle met krab is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept