1 Kook de boontjes 5 minuten in gezouten water. Laat ze uitlekken en koel ze af onder een straal koud water. Maak er 6 bundeltjes van. Doe peper en zout op de tongfilets.
2 Rol ze rond de bundeltjes en hou alles op zijn plaats met behulp van een tandenprikker. Bak de grof gehakte champignons 5 minuten op een hevig vuur in de olie en de boter, met de sjalotten, de wijn, de visfumet, peper en zout. Leg er de tongrolletjes op.
3 Zet het deksel op de pan en laat ze nog 5 minuten op een matig vuur staan. Haal de rolletjes uit de pan en hou ze warm.
4 Meng de slagroom onder de sausfond en laat de bereiding nog 2 minuten sudderen op een hevig vuur. Schik de rolletjes op borden, giet er warme saus over en versier ze met stukjes tomaat en bieslook.
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen is een recept van Delhaize