Zoek
Tofu met rode peper in kokosbouillon
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels biobasilicum
5 blaadjes biocitroenmelisse
3 eetlepels Biosojasaus Delhaize
2 eetlepels Cassonades GRAEFFE Tienen
5 eetlepels kalfsfond Wykro spuitbus
400 ml kokosmelk SANTA MARIA
1 eetlepel limoensap
1 pakje Maniok Craeckers Guinea
0,5 potje mild curry paste Sharwood's
1 rode paprika Ramiro
250 g sojascheuten
600 g tofu in blokjes gesneden Blue Dragon
600 ml water
750 g wok met koolsoorten en prei
Bereiding
1
Kook de kokosmelk met de bouillon en voeger de wokgroenten, basilicum en sojascheuten aan toe. Laat 3 minuten koken.
2
Doe de paprika, sojasaus, curry, suiker en limoensap in een pan en laat sudderen.
3
Voeg er de tofu aan toe en laat nog 1 minuut bakken.
4
Verdeel de soep over vier diepe borden, voeg er de tofu aan toe en werk af met limoensap en citroenmelisse.
5
Serveer met Maniok Craeckers.
Tofu met rode peper in kokosbouillon is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Noedelsoep uit de wok met tofu
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise bouillonfondue met kokosmelk
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-kerriefondue
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Tom Kha Kai
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min
Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept