Toast met gegratineerde peren gevuld met roquefort

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 6 (180°C). Was en droog de peren en snijd ze in twee. Snijd het klokhuis met de pitten weg. Hol de peren uit tot ½ cm van de schil.
  • 2 Hak het vruchtvlees zeer fijn. Meng het met de roquefort, de room, cognac, bieslook en peper. Vul de halve peren met dit mengsel. Plet de hazelnoten.
  • 3 Boter de sneetjes brood aan twee kanten in. Leg op elke sneetje twee halve gevulde peren, in tegengestelde richting. Verdeel er de noten over en laat 15 minuten bruinen in een warme oven.

Toast met gegratineerde peren gevuld met roquefort is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza's met roquefort
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept