Tomaat gevuld met quorn en kruiden

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een pan en braad de ui goudgeel. Pers de teen knoflook hierover uit en doe de quorn en de rijst erbij.
  • 2 Laat twee minuten bakken. Meng het bouillonpoeder met het tomatensap. Voeg de kruiden, het citroensap en 2 dl tomatensap bij de quorn.
  • 3 Laat ongeveer 10 minuten pruttelen. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de aubergine in twee en laat ze 5 minuten koken in kokend water.
  • 4 Maak de tomatenhelften leeg met een lepeltje en vul ze met het Quorn-mengsel. Doe de gevulde tomaten in een ovenschaal en bedek ze met kaas.
  • 5 Giet de rest van het tomatensap in de schaal. Laat ongeveer 15 minuten in de oven bakken.

Tomaat gevuld met quorn en kruiden is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept