Tong met bloemkoolpuree en peterselievinaigrette

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bloemkool beetgaar in de melk, aangelengd met wat water en licht gezouten. Giet af en mix de bloemkool met een klontje boter. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 2 Mix voor de vinaigrette de peterselie samen met de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en een paar druppels citroensap. Roer er de kappertjes door.
  • 3 Kruid de vis met peper en zout en bak in een beetje boter.
  • 4 Leg op elk bord een gebakken vis, schik er bloemkoolpuree bij en werk af met de peterselievinaigrette. Serveer bijvoorbeeld met gekookte aardappelen.

Tong met bloemkoolpuree en peterselievinaigrette is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groentebordje met peterselie-vinaigrette
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselievinaigrette
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Groentebordje Met Peterselievinaigrette
30-60 min -
Bekijk recept
Gebakken feta met ovenaardappelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept